Wijnhuis Adega do Fundao
Buurttafel on Tour tussen de druiven
Buurttafel on Tour - wijngaard
Buurttafel on Tour - Adega do Fundao

Met veel plezier hebben wij chef @wimballieu voor Aviko Buurttafel on Tour meegenomen op een reis door het prachtige Portugal. We mochten traditionele producten voordragen en de meest bijzondere locaties uitzoeken waar de Buurttafels opgenomen werden. Vanwege onze contacten in Portugal konden we op bezoek bij lokale producenten die hun traditionele producten graag lieten zien. Vol enthousiasme en trots vertelden zij over het product, het proces en hun prachtige bedrijf. Vervolgens maakte Wim heerlijke gerechten met deze traditionele Portugese producten die hij serveerde aan de gasten van de Buurttafel. Deze gasten waren vaak lokale buurtgenoten, vrienden en familie van de producent en van ons. Samen zaten we op idyllische plekjes te eten en genoten we van de gerechten, de gezelligheid en natuurlijk van onze Alpedrinha wijn die erbij geserveerd werd.

Ben je benieuwd wat Wim, de chefkok van de Buurttafel, voor lekkere gerechten gemaakt heeft van de lokale Portugese producten? Bekijk dan de Buurttafels on Tour. Of bekijk onze traditionele Portugese producten en haal de smaak van Portugal direct bij jou in huis. Wat wordt jouw favoriet?

Nieuwsgierig? Bekijk de video van de Buurttafel on Tour tussen de wijngaarden van ons wijnhuis Adega do Fundão.

In deze Buurttafel on Tour staat wijnhuis Adega do Fundao centraal. Deze coöperatie ontvangt de druiven van ruim 600 kleine wijnboeren, waaronder de druiven van onze eigen wijngaard. Jarenlang heeft onze familie de wijngaard met veel liefde en passie onderhouden, met als resultaat prachtige druiven. Vinoloog Ricardo Botelheiro maakt hier prijswinnende wijnen van die wij exclusief verkopen. Wil jij ook genieten van deze wijn en andere traditionele Portugese producten? Verwen jezelf dan met onze bijzondere producten.