Traditionele Portugese producten, met elk hun eigen unieke ’Taste of Portugal’

Taste of Portugal importeert traditionele Portugese producten naar Nederland. We kiezen onze producten met zorg uit. En daarom vinden we het fantastisch om ook jou kennis te laten maken met de overheerlijke ‘Taste of Portugal’. Al deze unieke producten hebben hun eigen verhaal, eigen smaak en eigen karakter. Daarom nemen we je graag mee in ons assortiment van lokale producten:

Portugese wijn

Portugese wijn

Onze Portugese wijnen zijn uniek! De druiven die gebruikt zijn voor de productie van deze smaakvolle en prijswinnende Portugese wijn komen van onze eigen wijngaard in Portugal.

Portugese port
Portugese port

Port is een van de meest bekende producten van Portugal! Daarom willen we een goede port met een bijzonder verhaal toevoegen aan ons assortiment. Deze is binnenkort verkrijgbaar.

Portugese olijfolie
Portugese olijfolie

De Portugezen gebruiken olijfolie bij iedere maaltijd. Onze extra vierge olijfolie is biologisch en ook nog eens gezond! Lekker om puur te gebruiken of te verwerken in een gerecht.

Portugese jam
Portugese jam

Onze jams worden volgens traditionele recepten gemaakt. Onze lokale boeren maken de lekkerste jams in verschillende smaken. Heerlijk op brood of bijvoorbeeld bij kaas en toast.

Portugese snacks
Portugese snacks

Wij hebben verschillende snacks die erg bekend en geliefd zijn onder de Portugezen. Bijvoorbeeld de chouriço, een heerlijke worst. Voor de echte Portugese beleving grill je deze op een assador.

Portugees aardewerk
Portugees aardewerk

We hebben verschillende soorten aardewerk: van schaaltjes tot wijnkaraffen. Allemaal traditioneel gemaakt en uniek. Dit handgemaakte aardewerk komt rechtstreeks van de lokale producenten.

Traditionele Portugese Producten
Cadeaupakketten

Haal de smaak van Portugal in huis en ervaar de kwaliteit van de heerlijke producten. Onze pakketten zijn een echte belevenis: leuk om te geven en leuk om krijgen!

Traditionele Portugese Producten
Al onze Portugese producten

Kun je niet direct kiezen? Dat begrijpen we!
Bekijk hier het hele assortiment en laat je verrassen door de verschillende traditionele Portugese producten!

Wil je meer te weten komen over onze traditionele Portugese producten? Neem dan gerust contact op. Ook als je producten zoekt die nog niet in onze webshop staan. Denk bijvoorbeeld aan paté of koekjes. Of als je zakelijk contact wil leggen. Niet alleen voor grotere hoeveelheden, maar ook voor het samenstellen van pakketten naar wens. Dan horen we graag van je zodat we er alles aan kunnen doen om je verder te helpen.