Portugese kwaliteitsproducten, met elk hun eigen unieke ’Taste of Portugal’

Taste of Portugal importeert authentieke en unieke Portugese producten naar Nederland. We hebben onze producten met zorg uitgekozen en vinden het fantastisch om ook Nederland kennis te laten maken met de overheerlijke ‘Taste of Portugal’. Al deze lokale Portugese producten hebben hun eigen verhaal, een eigen smaak en eigen karakter. Laten we ze aan je voorstellen:

Onze Portugese wijnen

Dat Portugal heerlijke wijnen voortbrengt dat weten we al door de bekende en heerlijke Alentejo wijnen. Maar Taste of Portugal wil jullie laten kennismaken met authentieke en nog onontdekte wijnen uit het prachtige uitgestrekte Noordoosten en het robuuste binnenland van Portugal. Verbouwd op de eigen wijngaard in de regio Fundao en de wijngaarden tussen de bergen van Gardunha en Estrela.

Alpedrinha wijnen | wine | vinho

Deze wijn is uniek! De druiven die gebruikt zijn voor de productie van deze smaakvolle en prijswinnende Portugese wijn komen van onze eigen wijngaard in Portugal.

Alpedrinha is een dorp in de gemeente Fundão, voorheen bekend als het gebied waar druiven met de grootste smaakpotentieel werden geproduceerd.

Meer heerlijke Portugese wijnen | wine | vinho

Deze overheerlijke Portugese wijnen komen uit het robuuste binnenland van Portugal. Neem bijvoorbeeld de goede Cova da Beira, een soepele Alcambar, een prachtige Praca Nova Reserva of een exclusieve Fundanus Prestige. Stuk voor stuk fantastische wijnen van Adego do Fundao.

Portugese biologische extra vierge olijfolie

In Mediterraanse landen staat olijfolie altijd steevast bij iedere maaltijd op tafel, zo ook in Portugal. Er gaat geen gerecht zonder olijfolie en geef ze eens ongelijk. Als je zulke zachte en smaakvolle olijfolie voorhanden hebt, dan is het logisch dat je overal die biologische extra vierge olijfolie voor gebruikt.

Azeite – Vloeibaar goud

Azeite, een combinatie van het Arababische Az + zaite, wat olijvensap” betekent. De Portugezen spreken echter over het ‘vloeibare goud’. 

En guess what; de consumptie van olijfolie schijnt ook nog eens gezond te zijn. De samenstelling, die rijk is aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren, zoals oliezuur, en weinig verzadigd, kan zorgen voor een juist evenwicht tussen de twee soorten cholesterol.

Traditionele Portugese port

Binnenkort te bestellen.